Vaření
Nový měsíc,
nové téma vaření
S tímto tématem jsem si nevěděla rady, inspirace žádná.
V neděli jsem vařila rizoto, tak je tady.
Masové kosti jsem uvařila a dala orestovat na cibulku a trochu papriky. Lehce jsem uvařila domácí zeleninu, uvařila jsem rýži, do které dávám podle zvyku mé maminky hřebíček a vše zamíchala.
Samozřejmě se vše ochutí solí.
Příloha je červená řepa.
Vida a je tu foto i recept.
Pěkný den.
Vaření je téma, které bude mít úspěch. Věřím, že se Ti rizoto povedlo, po pravdě napíšu, že tohle jídlo doma nedělám. Partner to nemá rád, i když rýži jako přílohu si občas vybere. No a červenou řepu ..., ale je zdravá, já vím. ☺
OdpovědětVymazatRizoto občas udělám, já jsem ovšem bramborová. Červenou řepu mám moc ráda.
OdpovědětVymazatTento komentář byl odstraněn autorem.
OdpovědětVymazatMilá Večernice, omlouvám se za smazání komentáře - chyběla tam nějaká písmenka - vkládám opravu:
OdpovědětVymazatRizoto dělávám, ale trochu jinak, červenou řepu bych mohla jíst denně. Sýry a zelenina + ovoce, to je moje ( a vše buchtoidní ). Jiřina z N.
Rizoto mám ráda a ani nemusím s masem na rozdíl od manžela.Červenou řepu miluji,tu jsem měla dnes jako přílohu.Měj se hezky
OdpovědětVymazatRizoto jsem měla doma zakázané roky vařit, dokud jsem jednou nepřipravila pravé krémové, to se všichni olizovali až za ušima :D.
OdpovědětVymazatRoky se u nás vařilo podobně, teď už dělám jen italské. Snažím se, protože tak jako v Římě pořád ještě nechutná :o)
OdpovědětVymazatPřeji hezkou sobotu, Helena
Vypadá to skvěle!!! Rizoto mám ráda a také ho občas vařím. Jen trochu jinak okořením. Navrch dávám strouhaný sýr nejraději eidam. Jako přílohu cokoliv kyselého.. Červenou řepu mám ráda, ale manžel ji odmítá a tak si vezme třeba čalamádu, kde je víc druhů jiné zeleniny nebo jen okurku. Měj se moc hezky.
OdpovědětVymazatRizoto dělá docela často. Máme ho rádi.
OdpovědětVymazatKlidný den !
Hanka